VI ERBJUDER

CROSSFIT/gRUPPTRÄNING

  • BUILD – Ett styrkepass som fokuserar på teknik/styrka i grundläggande rörelser med fria vikter och kroppsvikt samt olika assisterande övningar.
  • MOVE – Klassisk CrossFit med pass som oftast innehåller en styrkedel och en s.k. Metcon. Det senare är den intensiva delen som tränar både kondition och muskulär kapacitet.
  • SWEAT – Hög intensivt cardio pass. Inga tunga vikter, inga komplexa rörelser. 
  • TEAM – Detta pass utförs i lag om 2 till 4 pers. Innehållet består av olika crossfit-övningar, löpningar, parövningar m.m. Oftast är det par-indelning där man utför övningar enligt principen en arbetar/vilar.

PT / SKILLSESSION

Har du fastnat i utvecklingen i en viss rörelse? Svårt att hitta motivationen? Gruppträning är inte din grej? Vi kan hjälpa dig framåt så du får den bästa träningen. 

KOSTRÅDGIVNING

Hos oss får du hjälp med utbildning och vägledning för att du ska kunna nå fram till dina mål. 

Vill du gå upp eller ner i vikt? Är du idrottare som vill optimera din kost? Vill du få kunskap i vad och hur du bör äta för att din kropp ska må bra?

Vilka än dina mål är så kommer du lära dig att äta för en sund och hållbar livsstil. 

Muskelbehandling/Massage

Det är vanligt med överansträngda muskler vars spänningar och strålande ”knutor” ger en sämre funktion och/eller smärta i varierande omfattning. Det kan vara allt ifrån spänningshuvudvärk till stel rygg eller krampande vader. Med vår behandling kommer ofta en god lindring och vi kan samtidigt ge råd om hur orsaken kan bearbetas. 

Vår behandling baseras på djupgående klassisk svensk massage med inslag av triggerpunktsbehandling och terapeutisk töj. 

SCREENING

Vi analyserar hållning, rörlighet, stabilitet och rörelsekvalitet.

Ger ett personligt träningsprogram. Första träff 1,5 h och genomgång av program 1 h.

Kontakta oss för mer info eller bokning. 

FÖRETAG

Investera i dina anställda med träning. Vi anpassar träningen efter er. Med gruppträning så skapar man en fantastisk sammanhållning som gynnar anställda som företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

KIDS TRÄNING

Vi har 4 olika åldersgrupper 6-8 år, 9-11, 12-13 och 14-15. De minsta från 6 år där vi jobbar med att röra sig rätt, lyfta, blandat med lek. Ju äldre man blir, desto mer träning lyfts in och man jobbar med mer tekniska rörelser.