CrossFit Skövde

CrossFit Skövde är en unik plats, en plats för utveckling av din hälsa och prestationsförmåga. Det är inte ett gym, det är mer en arena för dig som vill lära dig nytt, växa som människa och nå träningsresultat du inte kan få någon annan stans.

CrossFit Skövde är en äkta registrerad CrossFit-Box under varumärket CrossFit®. Vi är också godkända samarbetspartners med Reebok CrossFit.

CrossFit Skövde tar hand om dig och utbildar dig. Genom personlig träning i mindre grupper (10-15 st) guidas du genom en värld av utmanande, effektiva och roliga övningar.
Många av dessa övningar finns det varken plats, utrustning eller coachingkompetens för att utöva på konventionella träningsanläggningar.

Våra kompetenta tränare anpassar alltid övningarna så att belastning och komplexitet motsvarar din kompetensnivå.

Atmosfären är prestigelös, kamratlig och inspirerande. Kläder, utseende och glamour är oviktigt medan nyfikenhet, ödmjukhet och engagemang är viktigt.

Världen över vittnar ”CrossFitters” om den unika sammanhållningen och glädjen till träning och rörelse som skapas i en box. Välkommen du också!

Vår lokal är på 300 m2 med 6 meters takhöjd. Din träning och dina resultat är i fokus. Därför har vi skapat de bästa förutsättningarna genom val av utrustning och inredning av lokalen. Vi har inte spa-avdelningar, säljkontor eller trendiga loungemöbler.
Däremot har vi tonvis med fria vikter, en enorm pull-up rig från Rogue, kettlebells, klätterrep, romerska ringar, medicinbollar, hoppboxar och roddmaskiner samt väl tilltagna stretch/mobility-ytor.

För att kunna leverera den bästa träningen med god support och coacha alla med teknik och övningsanpassning etc. har vi ett tak på medlemsantalet. Det taket är för närvarande
300 st medlemmar. Platserna kan anses vara exklusiva om man jämför med gymkedjornas storskalighet där 1000-talet kunder är anonyma siffror i mängden.

Hos oss är du en i familjen, välkommen!.